Sten-serien

Sten til racerløb

Sten, der er omkring 8-9 år er vild med motorsport.Det starter med at han er til motorløb for historiske biler. I virkeligheden er der tale om Copenhagen Historic Grand Prix, der finder sted i København en weekend hver sommer. Som skrevet er der tale om gamle biler, og på den snævre bane gennem parken er oplevelsen af race yderst intens.

Sten oplever således at en bil havarerer lige foran hans plads. Heldigvis uden personskade.

Sten til racerløb er udsolgt fra forlaget, men kan lånes på alle biblioteker. Bogen kan tillige lånes på E-reolen som såvel lydbog som E-bog.

Sten kører gokart

Interessen er nu grundlagt og naturligvis får den yderligere næring i næste bind.Sten har inviteret alle drengene fra klassen til fødselsdag. Efter spisningen bliver den store overraskelse afsløret: Alle drengene skal en tur til den nærliggende gokartbane.

Det bliver naturligvis en fantastisk eftermiddag med masser af fart og tempo. Som i alle andre motorløb får vinderen en pokal med hjem. Sten beslutter at det ikke er sidste gang han selv skal køre racerløb.

Sten kører gokart er udsolgt fra forlaget, men kan lånes på alle biblioteker. Bogen kan tillige lånes på E-reolen som såvel lydbog som E-bog.

Sten bliver maskot

Den foreløbige kulmination finder sted i Tyskland. Sten er med sin far til det traditionsrige 24-timersløb på Nürburgring.

De har fået kontakt med et dansk team, der deltager i løbet. På den måde har Sten mulighed for at komme helt tæt på biler og kørere.

Sten bliver maskot er udsolgt fra forlaget, men kan lånes på alle biblioteker. Bogen kan tillige lånes på E-reolen som E-bog.

Loading