Om mig

Mig

Jeg er uddannet lærer og skolebibliotekar, men omkring 2010 skiftede min karriere spor og jeg er nu postomdeler for PostNord.

I min fritid er jeg forfatter og har blandt andet fået udgivet letlæsningsserien om drengen Sten, der er vild med motorsport.
Seneste er udkommet novellesamlingen Oppefra og ned og mere er på vej.
Hjemmesiden om mit forfatterskab finder du på www.peterhindsgaul.dk.

Forlaget Fleggis logo
(Credit:
Camille Boelt Hindsgaul)

Ved siden af min forfattervirksomhed driver jeg Forlaget Fleggi, der er et mikroforlag med faciliteter til produktion af lyd- og e-bøger samt af traditionelle papirbøger frem til manuskriptet kan sendes til tryk.

Paella estílo valenciana

Jeg elsker at lave mad, og er efter sigende en af de få enlige mænd, der tilbereder rigtig mad selvom der som regel kun er mig selv til at spise det. Min favorit er valenciansk inspireret paella. Man kan desværre ikke skaffe alle de autentiske råvarer her i landet, men jeg prøver at komme så tæt som muligt og bruger altid rigtige spanske paellaris.

Udsigt over Valencia

Jeg rejser også en del. Fra jeg var 20 og de efterfølgende 19 år arbejde jeg i rejsebranchen. De fleste år som rejseleder i sommerferien, men i nogle år i sidste halvdel af 80’erne var jeg fastansat. Siden 2012 har min datter boet i Irland, og det har selvfølgelig også kastet en masse ture af sig.

Kontakt
Peter Hindsgaul
Markdannersvej 16
6600 Vejen
Tlf. 2245 3293
peter@hindsgaul.dk

Loading