Fra mig til dig

Jeg er begyndt at lægge nogle af de småhistorier, jeg har skrevet til forskellige formål her ind på min blog.

Gennem de seneste år har jeg af og til skrevet små opdigtede historier, der for eksempel har handlet om min kat Fleggi, mit arbejde som post, mine rejser og meget andet.

Jeg har også deltaget i forskellige skrivekonkurrencer, og da jeg ikke har vundet en eneste, men alligevel synes at det jeg deltog med var godt, for ellers ville jeg jo ikke deltage med det, har jeg også nogle historier liggende, der aldrig vil blive udgivet på traditionel vis, men er for gode til bare at lade forsvinde. Synes jeg altså, der skal nok være nogle, der er uenig.

Jeg har så besluttet at lægge dem her ind på bloggen, så de i det mindste er tilgængelige. De kommer ikke på en gang, og heller ikke med faste intervaller. Bare når jeg falder over en, jeg synes skal videre og i øvrigt har tid til at formatere den. Jeg vil selvfølgelig gøre opmærksom på det når jeg lægger større ting op, som en hel novelle, men de små bidder må I selv kigge forbi en gang i mellem for at finde. Eller finde dem, når I er færdige med at læse den novelle, der fik jer her ind.

Under alle omstændigheder ønsker jeg jer god fornøjelse.

Loading